štvrtok 19. marca 2015

Nalepiť či namaľovať? Toť otázka...

Moja sestra ma (opäť a zase :)) požiadala, aby som vymyslela čo s prázdnou stenou v Jankovej izbe. Dlho som sa vyhýbala farbám a štetcu, tak som jej nahovorila, že nálepky sú super, ha ha...
Ale nemohla som dopustiť, aby tam nalepila čiernu lesklú fóliu, úplne bez ducha. Medzičasom sme sa opäť usalašili na Slovensku, no a zo Švédska som si priniesla inšpiráciu od partnerovej maminy, ktorá maľuje obrazy a jej poznávacím znamením sú brezy...A tak má Janko v izbe už teraz v marci a potom celoročne zelené brezy:

Ako som sa skamarátila s háčikom

Keď som bola malá, školáčka, asi 10 ročná, sesternica ma naučila nejaké finty s háčikom. Samozrejme som ich už zabudla, no ako sa hovorí: ,,Čo sa za mladi naučíš, v starobe akoby si našiel."
Staro sa ešte necítim, práve naopak :), ale zapáčili sa mi háčkované vecičky, ktoré som videla na internete, a tak som si dala za cieľ uháčkovať mojej Bublinke čiapku. Čiapka nebola jedna, sú už tri a jedna pre synovca Janka. Takže háčkovaním som zamestnávala moje ruky posledné dva mesiace asi každý večer. Bolo aj veľa párania, ale dovolím si povedať, že mi to už celkom ide a výsledok nám predvedú dvaja malí modeli: Rebeka a Janko :)